Privacy beleid

Prego! BV stelt uw privacy zeer op prijs en zal dan ook zeer zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens omgaan.

Al uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking gesteld worden.

1. Prego! BV garandeert dat al uw gegevens met de grootst mogelijke zorg worden behandeld en dat deze gegevens niet zullen worden doorgegeven, doorverkocht of op enige andere wijze ter beschikking worden gesteld aan derden zonder uw voorafgaande toestemming.

2. Prego! zal uw gegevens verwerken en opnemen in haar bestand om haar verplichtingen voortvloeiende uit de overeenkomst die zij met u heeft gesloten na te kunnen komen en/of uw aanvraag in behandeling te kunnen nemen. Daarnaast kan uw e-mail-adres worden gebruikt om u op de hoogte te stellen van bepaalde producten en diensten die voor u aantrekkelijk kunnen zijn, tenzij u daarvoor geen toestemming hebt gegeven.

Disclaimer
Het onderstaande is zowel van toepassing op de webshop als op prego-online.nl.

Wij doen er alles aan om de webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van tijdelijke niet beschikbaarheid.
Wij doen er alles aan om de informatie op onze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Alle prijzen zijn inclusief BTW.
Alle informatie op onze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.