Betaalwijze

Bij Prego! kun je veilig online betalen. Wij maken gebruik van verschillende betaalmogelijkheden, namelijk Ideal, en Paypal.

Betalen via Ideal
Als je een betaalwijze selecteert wordt je automatisch doorgeleid naar een beveiligde betalingsomgeving van Ideal. Op het moment dat de betaling is afgerond wordt je teruggebracht naar de website van Prego!. De bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden na ontvangst van jouw betaling.

Op afspraak bekijken in onze showroom
Indien je de producten liever eerst wilt bekijken kun je op afspraak langskomen in onze showroom in Hedel om de producten te bekijken en te passen. Wanneer je er zeker van wil zijn dat de producten die jij graag wilt hebben nog aanwezig zijn, kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt dan aangeven welke items jij graag wilt bekijken zodat wij deze apart kunnen houden. Houd er rekening mee dat we de artikelen maximaal 3 dagen voor jou vasthouden na ontvangst van jouw bestelling. 

Betalen met paypal
Het is ook mogelijk om via Paypal te betalen. Hiervoor heb je een Paypal account nodig, die je kunt aanmaken op de website van Paypal. Na het bestelproces word je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van PayPal. Na afronding van de betaling wordt je teruggestuurd naar de website van Prego!.