Garantie

Op alle producten van Uno de 50 geven we een garantie van 12 maanden. Op de horloges geven we een garantie van 24 maanden.

Om bij een eventuele klacht gebruik te kunnen maken van uw garantie hebben wij uw factuur nodig, bewaar deze dus zorgvuldig.

De sieraden van Uno de 50 blijven het langst mooi als je ze niet in of onder water houdt en verwijderd houdt van parfum en hitte.

 

Bij ons staat service en klantgerichtheid hoog in het vaandel, daarom doen wij altijd ons uiterste best jouw klacht goed te behandelen.

Wanneer een artikel beschadigd of defect is, kun je gebruik maken van jouw recht van reclamatie.

Hiervoor vragen wij jou vriendelijk om het volgende te doen:

  • Een duidelijke en complete beschrijving over hoe de beschadiging of het defect is onstaan.
  • 3 tot 4 foto’s die de beschadiging of het defect bewijzen. De beschadiging of het defect moet op ten minste een foto duidelijk zichtbaar zijn. Bovendien moet het volledige artikel, eenmaal met voor- en eenmaal met achterkant, gefotografeerd worden.
  • Je kunt jouw foto’s sturen naar webshop@prego-online.nl. Houdt er rekening mee dat jouw e-mail, inclusief foto's, niet groter is dan 25 MB. We raden daarom aan om jouw foto's als ZIP-, RAR- of JPEG-bestanden door te sturen.
  • Na ontvangst van de foto’s wordt jouw verzoek zo snel mogelijk in behandeling genomen. Je ontvangt binnen enkele dagen een bericht over de verdere verwerking van uw verzoek.